Wise Automatisering geeft veel om uw privacy. Wij verwerken daarom uitsluitend gegevens die wij nodig hebben voor (het verbeteren van) onze dienstverlening en gaan zorgvuldig om met de informatie die wij over u en uw gebruik van onze diensten hebben verzameld. Wij stellen uw gegevens nooit voor commerciële doelstellingen ter beschikking aan derden. Dit privacybeleid is van toepassing op het gebruik van de website en de daarop ontsloten dienstverlening van Ciklo Asset Management.

Alle gegevens die via deze site, mail of telefonisch worden verkregen, behandelen en bewaren wij strikt vertrouwelijk. Deze gegevens zullen niet worden uitgeleend, verhuurd of verkocht, noch op een of andere manier openbaar worden gemaakt.

Door je gegevens aan ons te verschaffen, geef je ons ook toestemming om je via e-mail, gewone post of telefoon te informeren over de producten en diensten van Ciklo Asset Management, één en ander altijd in relatie tot het doel waarvoor deze gegevens zijn verstrekt. Als je aangeeft hier geen prijs op te stellen, dan halen we je direct uit onze mailing.

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandtjes die op uw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken.

Wij gebruiken beveiligingstechnieken om verlies, verminking of enige andere aantasting van informatie te voorkomen. Wij zullen op basis van een daartoe strekkend verzoek elke geregistreerde bezoeker (en zijn of haar persoonlijke gegevens) uit onze database verwijderen.

Indien je nog vragen hebt over ons privacy beleid, kun je contact met ons opnemen.